Ψάχνεις να πουλήσεις;

Το HighSociety ήρθε για να σε βοηθάει να πουλάς όλα τα επώνυμα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σου στο ευρύ κοινό με τον πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο που υπήρξε ποτέ!

Με προμήθεια 0%

Όσο ανεβαίνει το κέρδος σου το μόνο που θα αλλάξει θα είναι το πακέτο με ένα σταθερό κόστος!

Μόνο με 9,99€ τον μήνα

Το Seller Package σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις έως 5 αγγελίες ταυτόχρονα με Promoting στην αναζήτηση! Με διάρκεια όσο και η συνδρομή είσαι σίγουρος ότι οι αγγελίες σου δεν θα λήξουν ποτέ!

Μόνο με 19,99€ τον μήνα

Το Premium Seller Package σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις έως 15 αγγελίες ταυτόχρονα με υψηλό Promoting στην αναζήτηση και σήμα Verified! Με διάρκεια όσο και η συνδρομή είσαι σίγουρος ότι οι αγγελίες σου δεν θα λήξουν ποτέ!

Μόνο με 49,99€ τον μήνα

Το Business Seller Package σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις έως 50 αγγελίες ταυτόχρονα με υψηλό Promoting στην αναζήτηση και σήμα Verified! Με διάρκεια όσο και η συνδρομή είσαι σίγουρος ότι οι αγγελίες σου δεν θα λήξουν ποτέ!

FEEDBACK των sellers μας για το highsociety

"What I love about these tours is that the guides are not afraid to get off the beaten track and show us the real city. This is an I will definitely come back to"
Alene Elvine
HR Manager
“The guide was everything I hoped for, and more. BikeTour really makes a difference, I would have never discovered the beautiful places we stopped for"
Jonas Gerber
Designer

βαλε την αγγελια σου ευκολα σε 2 λεπτα!

Εάν ακόμα δεν έχεις αποφασίσει...

και θέλεις να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις, ανεβάσε μια αγγελία Δωρεάν

Εντελώς Δωρεάν

Το Free Package σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις 1 αγγελία.

γιατι να χανεις πωλησεις; δοκιμασε το!